Ασφάλεια Υγείας:

Θωρακίστε την Υγεία σας!

Τα προγράμματα εξωνοσοκομειακης η αλλιώς πρωτοβάθμιας περίθαλψης παρέχονται σε όλους όσους, είτε έχουν είτε δεν έχουν κοινωνική ασφάλιση. Καλύπτουν τις εξ νοσοκομειακές δαπάνες, δαπάνες, δηλαδή τις ιατρικές επισκέψεις, τα φάρμακα,τις παρακλινικές εξετάσεις και γενικά κάθε ιατρική πράξη η οποία δεν απαιτεί την εισαγωγή του ασφαλιζόμενου σε νοσηλευτικό ίδρυμα.

Τα προγράμματα νοσοκομειακής η αλλιώς δευτεροβάθμιας περίθαλψης παρέχονται σε όλους όσους,είτε έχουν είτε δεν έχουν κοινωνική ασφάλιση.Στην δευτεροβάθμια περίθαλψη, καλύπτονται όλες οι δαπάνες,στην περίπτωση που ο ασφαλιζομενος απαιτείται να εισαχθεί σε νοσηλευτικό ίδρυμα.Αυτες οι δαπάνες μπορεί να αφορούν τα έξοδα του δωματίου, της τροφής, τις διαγνωστικές εξετάσεις, τις αμοιβές του θεράποντος ιατρού, χειρουργού, αναισθησιολογία ,τα φάρμακα και ότι άλλο απαιτείται μέχρι την πλήρη ίαση του ασθενούς.

Τα προνόμια των πακέτων μας:

Πρόσβαση σε ιατρική φροντίδα:

Η ασφάλεια υγείας εξασφαλίζει τη δυνατότητα πρόσβασης σε ιατρική φροντίδα και θεραπεία, επιτρέποντας στους ασφαλισμένους να λαμβάνουν την καλύτερη δυνατή φροντίδα για την υγεία τους.

Πρόληψη:

Μέσω της ασφάλειας υγείας, οι ασφαλισμένοι έχουν πρόσβαση σε εξετάσεις και άλλες προληπτικές υπηρεσίες, όπως εμβολιασμούς και τακτικούς ελέγχους, που βοηθούν στην πρόληψη σοβαρών παθήσεων.

Οικονομική προστασία:

Η ασφάλεια υγείας παρέχει οικονομική προστασία στους ασφαλισμένους σε περίπτωση που χρειαστεί να αντιμετωπίσουν μια σοβαρή ασθένεια ή τραυματισμό, αφού καλύπτει το κόστος των ιατρικών υπηρεσιών και της θεραπείας.

Πρόσβαση σε φάρμακα:

Μέσω της ασφάλειας υγείας, οι ασφαλισμένοι έχουν πρόσβαση σε φάρμακα και άλλες θεραπείες, που μπορούν να βοηθήσουν στην αντιμετώπιση της ασθένειας ή να βελτιώσουν την υγεία τους γενικά.

Διάλεξε το ιδανικό πακέτο για εσένα:

Τα πάντα για εσένα και την ασφάλεια σου!