Ταξιδιωτική Ασφάλεια

Με την ταξιδιωτική σας ασφάλεια, μπορείτε να απολαύσετε το ταξίδι σας χωρίς ανησυχίες!

Όταν ταξιδεύετε, θέλετε να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά. Αν όμως κάτι πάει στραβά, ξέρετε ότι ταξιδεύοντας με ταξιδιωτική ασφάλιση μπορείτε να επανέλθετε στο σωστό δρόμο - και μάλιστα γρήγορα. Η ταξιδιωτική ασφάλιση καλύπτει διάφορα πράγματα:

.01

Κλοπή και απώλεια αποσκευών:

Η ταξιδιωτική ασφάλεια μπορεί να καλύψει την απώλεια ή την κλοπή αποσκευών σας, καθώς και την καθυστερημένη παράδοση των αποσκευών σας.

.02

Ιατρική Προστασία:

Η ταξιδιωτική ασφάλεια προσφέρει κάλυψη για ιατρικά έξοδα και επείγουσες ιατρικές παρεμβάσεις κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας.

.03

Ακύρωση ή Μετάθεση Ταξιδιού:

Η ταξιδιωτική ασφάλεια μπορεί να καλύψει τα έξοδα ακύρωσης ή μετάθεσης του ταξιδιού σας λόγω απρόβλεπτων περιστάσεων όπως ασθένεια, ατύχημα ή κλοπή διαβατηρίου.

.04

Παροχή νομικής βοηθείας:

Η ταξιδιωτική ασφάλεια προσφέρει κάλυψη για ιατρικά έξοδα και επείγουσες ιατρικές παρεμβάσεις κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας.

Αν ετοιμάζεστε για το επόμενο σας ταξίδι, μην ξεχάσετε την ταξιδιωτική σας ασφάλεια.

Η ταξιδιωτική ασφάλεια είναι σημαντική επιλογή για όσους ταξιδεύουν συχνά ή για όσους θέλουν να αποφύγουν τα έξοδα και την ανησυχία που προκαλούν οι απρόβλεπτες καταστάσεις κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους.